Fiu de tina


Despre homosexualitate
9 Octombrie, 2008, 1:05 am
Filed under: Cuvinte de folos | Etichete: , , ,

O sa revin la subiect intr-un articol viitor, cu o intamplare personala si foarte intima. Pentru moment, despre moartea unui preot homosexual, la Danion Vasile si o analiza obiectiva patrunzatoare la parintele Savatie Bastovoi, aici si aici.

Cine are ochi de citit, sa citeasca.

Cine are urechi de auzit, sa auda.

Cine are minte ca sa inteleaga, sa inteleaga.

Cine are gura pentru vorbit, sa marturiseasca.

Cum vad eu homosexualii, in relatie cu Dumnezeu? Ca pe smochinul cel neroditor care a fost blestemat de Iisus desi, aparent, nu avea nici o vina. Mult prea des auzim homosexualii spunand ca asta e firea lor, ca asa s-au nascut. De acord, e foarte posibil sa fie asa, oamenii de stiinta inca dezbat problema asta. Dar si smochinul era indreptati, nu, sa nu dea rod pentru ca nu era timpul lui? Dar cand vine Iisus, coboara la tine si-ti cere sa-ti iesi din fire, sa dai rod, sa-ti schimbi insasi firea, cum sa nu dai raspuns bun atunci?! Iar la homosexuali, chiar daca e firea lor, nu poate demonstra nimeni ca in fata lui Dumnezeu e firea cea buna. Pentru ca mai e firea cea rea, si din acea fire ne cere Iisus sa iesim.

Despre smochinul cel neroditor si firea noastra, buna sau rea, cel mai bine explica parintele Steinhardt aici.

Anunțuri

2 comentarii so far
Lasă un comentariu

Intrutotul deacord cu aceasta opinie!
Dar, ca intrebare:
Tu, cel care detii aces blog, cu prietenii tai crestini ce faci ca sa schimbi lumea, ca sa impiedici copii ca ajunga in ghearele deavolului?
Nu astept raspuns la aceasta intrebare, doar vreau sa va intrebati si voi si cei care vad acest comentariu despre faptele voastre pentru a scapa lumea.
Sa stiti ca numai cu rugaciunea, fara fapta, omul sfarsitul lumii va veni foarte rapid. Si sa nu spuneti ca v-ati rugat lui Dumnezeu si ca nu aveti nici o problema. Cand vedeti un copil sarman ce faceti? Ii dati ceva de mancare? ii dati un ban? Ii dati un sfat bun?
Sa nu spuneti ca au si cersesc ca sa aiba si mai mult, caci nu-i asa, si chiar de a fii, un mare intelept a spus: „Daruieste, roaga-te si nu te uita inapoi”.Si altul a spus :’Uita-ti faptele bune si aminteste-ti vestinc de cele rele ca sa nu te preamaresti”.

Comentariu de Hehe

Fiecare dupa putinta sufleteasca si financiara. Va spun sincer ca eu nu ajut aproape atat cat ar trebui sa o fac. Si nici nu reusesc sa-l iubesc asa cum ar trebui. Dar, cu ajutorul lui Dumnezeu, o sa le indrept si pe acestea.

Comentariu de Fiu de tina
Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s%d blogeri au apreciat asta: