Fiu de tina


Cuvant de inceput
5 octombrie, 2008, 8:24 pm
Filed under: Despre mine

Bun venit in blogosfera! – tin sa-mi urez singura, pana se va mai gasi altcineva sa-mi faca aceasta urare. Mai jos sunt cateva coordonate importante (probabil) pentru eventualii cititori ai blogului: cine sunt eu, de ce am facut acest blog, ce-mi doresc sa devina acest blog, cum ma contactati etc. Sa incepem:

Despre blog: „Eu, nevrednic fiu de tina, dar din Dumnezeu farama” este un vers dintr-o cantare pe care am auzit-o de cateva ori la biserica. Este inchinata Maicii Domnului, insa nu am reusit pana acum sa aflu titlul exact, nici sa gasesc o varianta a cantarii pe internet. Mai caut, deoarece m-ar bucura mult sa o pot face publica, este cu adevarat frumoasa. (EDIT: iat-o!)

De ce am ales acest titlu pentru blog? Pentru ca exprima perfect locul unde ma aflu acum: realizez neputintele care ma trag spre pamant, spre moarte, dar am aflat ca sunt inrudita cu Dumnezeu, ca am fost facuta din pamant, e adevarat, dar am primit o farama de dumnezeire la facere. Mai mult, prin Intrupare, Inviere si Inaltare am devenit frati cu domnul nostru Iisus, cu totii fii ai Tatalui. Nu-i putin lucru acesta si nu e deloc de nesocotit.

Ce este acest blog? Hai sa-i spunem un jurnal care contine urcusurile si coborasurile mele duhovnicesti. Desi voi vorbi cu sinceritate despre lucruri foarte intime, nu este un jurnal intim sau de fapt nu mai este din momentul in care am decis sa folosesc paginile internetului in locul paginilor unui caiet. Poate pentru moment este un jurnal scris de mine pentru mine, insa imi asum decizia de a-l face public si deci sunt pregatita sa accept comentariile (pozitive, negative, neutre), criticile, poate chiar si atacurile.

Despre mine: Fiul de tina din titlul blogului este de fapt o fiica si poarta numele Sfantului Apostol Andrei. Nu stiu ce alte detalii ar mai fi potrivit sa dau despre mine, atat poate ca sunt botezata crestin-ortodoxa. Ii multumesc lui Dumnezeu ca a randuit sa primesc acest botez. Am convingerea ca am fost aleasa, caci puteam sa ma nasc in alta religie sau chiar sa fiu din parinti crestini care considera ca nu trebuie botezat copilul la nastere ca sa poata sa-si aleaga religia mai tarziu. Se intampla din ce in ce mai multe cazuri la catolici, cunosc si eu cateva.

Pentru ca nu am reusit sa creez o pagina de contact, public aici adresa de email la care imi puteti scrie: fiudetina@gmail.com

Inchei cu inca o definire a divinului din noi care imi este la fel de draga ca si „farama din Dumnezeu”si suna cam asa: „Chipul slavei Tale celei negraite sunt, macar ca port ranele pacatelor„.

Doamne ajuta!

Reclame

4 comentarii so far
Lasă un comentariu

Andreia,
Doamne Ajuta!

Comentariu de Ovidiu

interesant treceti si pe la noi http://biserica-savinesti.blogspot.com/

Comentariu de marineis

Salut „fiu de tina” iti zic eu …alt fiu de tina.
Fie ca Pastele care bate la usa sa-ti aduca Lumina in suflet.
Doamne milueste!

Comentariu de Virgil

bine te-am gasit in blogosfera, ‘fiica de tina’ si sa dea Dumnezeu sa-ti aduca un folos sufletesc decizia de tine acest blog interesant!

pacea Domnului nostru Iisus Hristos fie cu tine si cu cei care poposesc pe acest site!

Comentariu de MunteanUK
Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s%d blogeri au apreciat asta: