Fiu de tina


Despre cinstirea icoanelor
6 octombrie, 2008, 1:48 am
Filed under: Cuvinte de folos | Etichete: , ,

Parintele Nicolae Steinhardt imi este foarte drag iar al sau Jurnal al fericirii este una din cartile care mi-au deschis sufletul si mintea catre Dumnezeu. A urmat „Daruind vei dobandi”, carte la care revin periodic si care mi-aduce tot atat de multe bucurii duhovnicesti. Voi reveni asupra scrierilor parintelui Steinhardt in curand. Pentru moment, as vrea sa va impartasesc o inregistrare cu predica parintelui la Duminica Ortodoxiei. Este clara, concisa, didactica si plina de invataminte. Iata cele doua parti:

Despre cinstirea icoanelor – partea I


Despre cinstirea icoanelor – partea a II-a

Despre cinstirea icoanelor – partea a III-a

Despre cinstirea icoanelor – partea a IV-a


5 comentarii so far
Lasă un comentariu

[…] este Duminica ortodoxiei. Cat as vrea ca toti ortodocsii sa fie cu adevarat ortodocsi! Nu există comentarii până acum […]

Pingback de Punct de reper « Fiu de tina

http://susica-femeiacrestina.blogspot.com/ FAC PARTE DIN BISERICA ORTODOXA

Comentariu de susana

Credinta nu mai e apreciata caci oamenii nu mai gasesc un scop in ea. Cum vor sa se interiorizeze, lucruri rewle car-i trezesc la falsa realitate se intampla.
un om care se preocupa de el va avea de ce sa se ocupe de el, dar unul care se ocupa de aproapele lui nu va trebui niciodata sa se ocupe de propria persoana. Va spun din propria experienta. Daca nu ma credeti, incercati 😉

Comentariu de Hehe....

Te implor, fiu de tina, ai mila si roaga-te pentru bunu-mi prieten, care are o micuta surioara de 1 an si jumatate si caree bolnava de leucemie…
El o iubeste si pretuieste pe aceasta surioara fosrte mult… Te implor, binecuvantata sora, ai mila si roaga-te pentru el!

„Un bun prieten de-al meu are o surioara de 1 an si jumatate care sufera de leucemie… Te implor, roaga-te lui Dumnezeu pentru ea si pentru el… macar odata si roaga-i si pe altii sa se roage caci impreuna vom reusi!
Chiar daca nu crezi in Dumnezeu, macar incearca…
Doar de data asta, roaga-te si Dumnezeu o sa-l ajute! Te rog foarte mult frate, caci si tu ai fost ajutat de multe ori… Te rog ca de aceasta data sa ajuti!
Iti multumesc mult de tot!”

Comentariu de Andrei, fostul Hehe...




Lasă un comentariu